Kalite Süreci Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı yapıldı. (19 Ekim 2017)

Üniversitemizde devam eden kalite sürecinde idari birimlerin geldiği aşamaları görmek ve bir değerlendirme yapmak üzere Kalite Yönetim Koordinatörlüğü tarafından Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı düzenlendi. 19 Ekim 2017 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda idari birimlerin süreç kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetlere ilişkin sunumlar yapıldı.

Toplantıda İç Denetim Biriminin sunumunu Birim Başkanı Erol Beşkardeş yaptı. Sunumunda, birim olarak yapılan çalışmalara değinerek kalite çalışmalarının kuvvetli yönlerini anlattı. Kalite sürecine öneriler de bulunan Erol Beşkardeş konuşmasına şöyle devam etti: “Kalite Yönetim Sistemi; kişilere değil, sisteme ve kişilerin sistematik çalışmasına bağlıdır. Kalitenin; Üniversitemiz adına kurumsallaşma sürecini hızlandırdığını ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları, personelde farkındalığı arttırarak kaliteye dayalı kurum kültürünün oluşmasına ve aynı zamanda güvenilir, anlaşılır ve dokümanlara erişimde standardizasyon sağlanmasına katkıda bulunmuştur.” dedi.